Skip to content Skip to footer

Nazilli’nin Meşhur Pidecisi

Nazilli’nin Meşhur Pidecisi

Nazilli pidecisi bölgenin meşhur lezzetlerini tüm pide seven kişilere sunmaktadır. Farklı pide çeşitleri arasında karar verirken etli ya da etsiz türleri inceleyebilirsiniz. Güzel bir ziyafet için Mastavra Pide Salonu Nazilli’nin lezzetlerini size sunacaktır. Özenle hazırlanan ve usta ellerden çıkan pidelerimiz özel tariflerden oluştuğu için oldukça lezzetlidir. Özenle seçilmiş olan etler, taze sebzeler ve baharatlar pidelerimize lezzet katmaktadır. İnce hamur ve taş fırında pişirme tekniği pidelerimizi lezzetli bir hale getirmektedir. Taş fırında pişirilen tüm ürünler güzel kokulu ve lezizdir. Pide yemek istemeyen kişiler kiremitte köfte ya da tavuk tercihinde bulunabilir. Kiremitte pişecek olan yemekleriniz sıcacık mis gibi kokusuyla dikkat çeker. Kaşarlı köfte tercih ederseniz uzayan kaşarın tadını çıkarabilirsiniz.

Nazilli'nin Meşhur Pidecisi
Nazilli’nin Meşhur Pidecisi

Nazilli Pidecisinde Kıymalı ve Kuşbaşılı Lezzetler

Kıyma tercih edenler kıymalı pide, lahmacun, Nazilli gülü seçiminde bulunabilir. Domates, biber, soğan, maydanoz gibi sebzelerle birleştirilen bu lezzetler en güzel sunumlarla size ikram edilir. Görünce iştahınızın açılacağı yiyince doyuma ulaşacağınız pidelerimizin tadına bakmanızı önermekteyiz. Kuşbaşılı pide sevenler kaşarlı ya da sade çeşitleri seçebilir. Kaşardan vazgeçmeyenler de kaşarlı kuşbaşılı pide siparişi verebilir. Nazilli pidecisi olarak birbirinden güzel tatları siz et seven kişilerle buluşturuyoruz. Yanında sunulan ikramlıklarla da sofranızı zenginleştirebiliriz. İş arası öğle molasında, akşam yemeğinde yalnız ya da sevdiklerinizle birlikte en güzel zamanları geçirebileceksiniz. Özel gün ve kutlamalarınızda sizin için en güzel masayı hazırlayabiliriz.

Nazilli Pidecisinde Yemek Sonrası Tatlı ve Çay

Pide, lahmacun ya da kiremitte olan yiyeceklerle tam bir doyuma ulaştıktan sonra iyi demlenmiş bir çay hoşunuza gidecektir. Sevdiklerinizle sohbet etmenin tadını yudumlayacağınız çayla birlikte çıkarabilirsiniz. Ayrıca yemeğinizin tatlı bir şekilde sonlanması için de birbirinden güzel tatlı çeşitlerimize göz atabilirsiniz. Nazilli pidecisi Mastavra, tahinli pidenin mükemmel lezzetini de çayın yanında size sunmaktadır. Tel tel, ağızda dağılan, mis kokulu tahinli pidemiz birçok kişi tarafından tercih edilir. Muz ve çikolata sevenler için de Nazilli bombası beklentilerinizi karşılayacak kadar lezizdir. Şimdiden acıktığınızı ve ağzınızın sulandığını biliyoruz. O yüzden sizleri salonumuza bekliyoruz. Tüm misafirperverliğimizle en iyi şekilde sizi ağırlayabiliriz.

 

Leave a comment