Skip to content Skip to footer

Nazilli Pide Çeşitleri Damak Tadınıza Uygun

Nazilli Pide Çeşitleri Damak Tadınıza Uygun

Nazilli pide çeşitleri herkesin damak tadına hitap eder. Et sevenler, kıyma tercih edenler, sebzeli pidelerden yana olanlar, peynir ya da kaşar tutkunları bu pideleri tercih edebilir. Patatesli, tahinli, sucuklu ya da pastırmalı pidelerin tadına bakabilmek için sizleri Mastavra Pide salonuna davet ediyoruz. Hızlı servis avantajı ile uzun süre beklemeden siparişleriniz masanızda olur. Sıcacık pidelerin yanında getirilen ikramlıklar da oldukça iştah açıcıdır. Tercih ettiğiniz soğuk içeceklerle birlikte favoriniz olan pideyi afiyetle yiyebilirsiniz. Eğer köfte tercihinde bulunuyorsanız kiremitte kaşarlı köfte, uzayan kaşarıyla birlikte en güzel görüntüleri size sunacaktır. Beyaz et seven kişiler tavuk ve kanat siparişi verebilir mangalda pişirilen ürünleri afiyetle yiyebilir. Tüm bunlardan başka farklı damak tatlarını da sizlere sunuyoruz.

Nazilli Pide Çeşitleri Damak Tadınıza Uygun
Nazilli Pide Çeşitleri Damak Tadınıza Uygun

Etli Pide Çeşitlerimiz

Nazilli pide salonu olarak et seven kişilere hitap ederek onlara mükemmel lezzetleri sunmaktayız. Kıymalı pide pek çok kişinin tercihidir. İncecik hamurun üzerinde mis gibi kıyma kokusu dikkatinizi çekecektir. Yanında bol yeşillik ve közlenmiş domates, biberle kıymalı pidenizi keyifli bir şekilde tüketebilirsiniz. Kuşbaşı etin yumuşacık tadını hissetmek isteyenler için bol malzemeli kuşbaşılı pide önermekteyiz. Sebzelerle birlikte harmanlanan kuşbaşılı pidemiz ağızda dağılan lokum gibi etiyle tercih edilir. Sucuk ve pastırma seven kişilerden misiniz? Sucuklu ya da pastırmalı pidelerimiz en güzel görüntüleriyle sizlere sunulur. Karar vermekte zorlananlar yarısı kıymalı diğer yarısı kuşbaşılı olan pidelerimizi seçebilir.

Etsiz Pidelerimiz de Herkesin Tercihi

Et tüketmiyor olabilirsiniz ya da çocuklarınıza et yedirmekte zorlanabilirsiniz. Bu gibi durumlarda sizler için peynirli ve kaşarlı olan pideleri önermekteyiz. Ayrıca tahinli pidemiz de oldukça favoridir. Yanında çayla birlikte ikram edilen tahinli pidemiz ağızda dağılan lezzetiyle tercih edilir. Sadece öğle ya da akşam yemeklerinde değil sabah kahvaltısında da sizlere hizmet sunuyoruz. Serpme kahvaltı keyfini yaşamak için özellikle hafta sonlarında salonumuz çok kalabalık olmaktadır. Ailenizle, çocuklarınızla ya da arkadaşlarınızla birlikte güzel bir kahvaltı yaparak güne başlamak çok güzel bir fikir olabilir. Nazilli pide salonumuzda her öğün herkese hitap edecek çeşitler mevcuttur. Bunun için hemen rezervasyon yaptırarak kaliteli bir mekanda en güzel saatleri geçirebilirsiniz.

 

Leave a comment