Skip to content Skip to footer

Meşhur Lezzetleri Deneyimlemede Nazilli Pide Salonu

Meşhur Lezzetleri Deneyimlemede Nazilli Pide Salonu

Nazilli pide salonu olarak bölgemizin meşhur lezzetlerini sizlere sunmaktayız. Etiyle, hamuruyla, pişirme kıvamıyla, sunumuyla gözünüze ve midenize hitap edecek olan lezzetler usta ellerde hazırlanarak ikram edilir. Büyük ve ferah olan salonumuzda misafirlerimizin rahat etmesini sağlayacak her detay düşünülmüştür. Kışın sıcacık yazın serin bir ortamı size sunacak olan klima konforlu bir yemek için büyük bir öneme sahiptir. Havalandırma sistemimizle sizi rahatsız edecek kokulardan uzak kalabilirsiniz. Bebekleriniz ve çocuklarınız için özel yemek koltukları siz anne ve babaların konforu düşünülerek konulmuştur. Salonumuza girdiğinizde aydınlık, temiz ve hoş bir ortam dikkatinizi çeker. Açık havada yemek yemeği düşünenler yeşillik içinde olan bahçe bölümünü tercih edebilir.

Meşhur Lezzetleri Deneyimlemede Nazilli Pide Salonu
Meşhur Lezzetleri Deneyimlemede Nazilli Pide Salonu

Özel Kutlamalarınız İçin Nazilli Pide Salonu

Özel günlere ve kutlamalara önem verenler güzel mekanlarda olmak ister. Sevdiklerini mutlu etmek, onlara en güzel sürprizi yapmak isteyenler Mastavra Pide salonumuzdan yer ayırtabilir. Doğum günü, evlilik yıldönümü gibi kutlamalarınızda en güzel yemekleri sizlere sunarak bugünü daha özel bir hale getirebiliriz. Sizin için önemli olan misafirlerinizi konforlu bir mekanda ağırlamak istiyorsanız salonumuz tüm beklentilerinizi karşılayacak niteliktedir. Arkadaşlarınızla birlikte bol sohbet ve keyifli geçecek anlarda da sizlere eşlik ederiz. Nazilli pide salonu olarak Nazilli’nin meşhur pidelerini sizlere sunmak isteriz. Kıymalı, kuşbaşılı, kaşarlı, sucuklu, pastırmalı, karışık pidelerimiz taş fırınımızda bulunan ustalarımızın elleriyle hazırlanmaktadır. İşinde deneyimli olan garsonlarımız tarafından sunum yapılmaktadır.

Ramazan ve İftarda Nazilli Pide Salonu

12 ayın sultanı olan ramazan geldiğinde herkesi büyük bir mutluluk sarar. Kalabalık iftar sofralarında buluşmak isteyen kişiler rezervasyon yaptırarak zengin bir menüyle karşılaşır. Çorba, et yemekleri, pide çeşitleri, köfte, tavuk seçenekleriyle birlikte bol iftariyelikler sizlere sunulur. İftar tatlısız olmaz o yüzden sizler için farklı tatlı seçeneklerimiz de mevcuttur. Ailenizle, akrabalarınızla, komşularınızla, iş arkadaşlarınızla ve tüm sevdiklerinizle birlikte iftar yapmanın tadı Mastavra’da çıkar. Nazilli pide salonu olarak ramazana özel olarak menü hazırlamaktayız. Otuz gün boyunca siz misafirlerimizi iftarda ağırlamaktan mutluluk duymaktayız. Yılın her günü bizim için özeldir. Çünkü sizi memnun etmek için tüm ekibimiz özenle çalışmalarını yürütür. Müşteri memnuniyetine önem veren firmamız kaliteli hizmet anlayışı ve mükemmel lezzetleriyle daima yanınızda olacaktır.

 

Leave a comment