Skip to content Skip to footer

Kıymalı Kuşbaşılı ve Kaşarlı Nazilli Meşhur Pidesi

Kıymalı Kuşbaşılı ve Kaşarlı Nazilli Meşhur Pidesi

Nazilli meşhur pidesi denilince kıymalı, kuşbaşılı ve kaşarlı olan çeşitler ilk olarak akıllara gelir. Aslında seçenekler sadece bunlarla sınırlı değildir. Tahinli pide mis gibi tahin kokusuyla birçok kişinin hayran kaldığı bir türdür. Kaşarlı köfte ya da tavuk kanat tercihinde de bulunabilmeniz mümkündür. Nazilli bombası muzun ve çikolatanın enfes tadını size sunacaktır. Nazilli gülü kıyma ya da kuşbaşı etle yapılır. Küçük olmasına rağmen doyurucudur. Peynirli ve yumurtalı olan türleri de tercih edebilirsiniz. Gördüğünüz üzere size sunulan seçenekler oldukça fazladır. Taş fırınımızda pişecek olan pidelerimiz öncelikle ustalarımızın marifetli ellerinde şekillenir. Doyurucu bir öğünü güzel bir ortamda yemek isterseniz Mastavra Pide tercihinde bulunabilirsiniz.

Kıymalı Kuşbaşılı ve Kaşarlı Nazilli Meşhur Pidesi
Kıymalı Kuşbaşılı ve Kaşarlı Nazilli Meşhur Pidesi

Nezih ve Temiz Bir Ortamı Size Sunuyoruz

Dikkat ettiğimiz en önemli konulardan birisi hijyen ve temizliktir. Gerek salonumuzun genel temizliği gerekse çalışan personellerimizin temizliğe önem vermesi bizler için önemlidir. En ince detay bile değerlendirilerek müşteri memnuniyetini önemseriz. Özel günler, davetler, kutlamalar ya da iftar yemeklerinde kişi sayınıza uygun olarak masanız size özel hazırlanır. Temiz masa örtüleri, çatal bıçak takımları ve en güzel sunumlar sizler için hazırlanır. Nazilli meşhur pidesi yemeden önce ortamın güzelliğine ve konforuna hayran kalacaksınız. Klimalı olan salonumuzda kışın sıcacık ortamda yemek yiyebilecek yazın ise serin bir alanda hoşça vakit geçirebileceksiniz. Bahçe kısmımızda ise yeşillikler arasında güzel bir manzara size eşlik edecek.

En İyi Pide Deneyimi İçin Mastavra

Arkadaşlarınızla birlikte güzel bir akşam yemeği organize etmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Ailenizle birlikte hoş sohbetler içerisinde keyifli zamanlar geçirmeyi de arzu ediyor olabilirsiniz. Bunlardan başka iş yemeği organizasyonu hazırlığı içinde olmanız da söz konusu olabilir. Ayrıca evlilik yıldönümü kutlaması ve doğum günü kutlaması gibi özel anlarda da sizlere en iyi hizmeti sunabiliriz. Çocuklarınızla birlikte geçireceğiniz rahat bir ortamı size sunmak da amaçlarımız arasında yer alır. Keyifli geçireceğiniz zamanlar için muhteşem lezzetler size sunulurken ortamdan hoşnutluk duyacağınız bir mekanda olmanızı önemsiyoruz. Nazilli meşhur pidesi bol malzemeli olarak size sunulur. Yanındaki ikramlıklarla birlikte masanızın zengin olması da önemsenir. Sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz birkaç saatlik zaman diliminde Mastavra ailesi olarak size eşlik etmek isteriz.

 

Leave a comment