Skip to content Skip to footer

Nazilli Meşhur Pidesi

Nazilli Meşhur Pidesi

Nazilli meşhur pidesi yemek isteyenler salonumuza gelerek ya da hızlı paket servisimizden yararlanarak birbirinden güzel lezzetleri tadabilir. Her damak tadına uygun düşecek pide çeşitlerini sizlere sunarken lahmacun tercih edenleri de unutmadık. Pide ve lahmacun menülerimiz yanında ikram edilen salatayla birlikte oldukça doyurucudur. Mastavra Pide Salonu Nazilli halkının tercih ettiğini lüks ve konforlu yerler arasında bulunur.

Salonumuz açık ve kapalı alanlardan oluşmaktadır. Kapalı alanımız oldukça geniş ve ferahtır. Planlı masa düzenimizle rahat bir şekilde yemeğinizi yemenizi sağlıyoruz. Küçük çocuklu aileler için bebek koltuğu teminiyle ebeveynlerin kendilerini rahat hissetmelerini de önemsemekteyiz. Gözünüzün önünde hazırlanan ürünlerimiz pide ustaları tarafından pişirilir ve işinin ehli garsonlarımızla sunum yapılır.

Nazilli Meşhur Pidesi Nerede Yenir?

Nazilli’nin pidesi meşhurdur. Bunu da işinde uzman olan yerde yemelisiniz. Hem damak tadınıza uygun düşecek lezzetleri yakalamak hem de kendinizi evinizin konforunda hissetmek için Mastavra en iyi tercih olacaktır. Firmamızın 50 yılı aşan bir geçmişi bulunmaktadır. Pide ve lahmacunlarımızda kullandığımız etler doğal besiciliğin yapıldığı yerlerden getirilir. Taze ve günlük sebze temin ederek sağlığınızı önemsiyoruz.

Nazilli meşhur pidesi yemek için günün her saatinde salonumuza gelebilirsiniz. Gece 23.00’a kadar açık olan salonumuz tüm müşterilerini aynı misafirperverlikle ağırlamaktadır. Çalışan kesim evde yemek yapmak yerine dışarıdan sipariş oluşturmak isterse hızlı servisimiz en kısa sürede belirtilen adreste olarak yemeğinizi kapınıza kadar getirebilir. Haftanın 7 günü açığız ve Nazilli halkına meşhur pidelerimizden ikram etmek isteriz.

Nazilli Meşhur Pidesi Tercihleriniz

Damak tadınıza uygun düşecek olan pide çeşitlerimiz oldukça fazladır. Kıymalı pide sıklıkla tercih ediliyor olsa da kuşbaşılı ve sucuklu pideler de birçok kişinin damak tadına uygundur. Kaşar peyniri sevenler için farklı alternatifler de sunuyoruz. Peynirli, yumurtalı pideler küçük büyük herkesin hoşuna gitmektedir. Nazilli’nin meşhur tahinli pidesi de yiyenlerin büyük beğenisini almıştır. Yine Nazilli gülü adını verdiğimiz tür de az ama doyurucu bir lezzet deneyimi yaşamak isteyenler için idealdir.

Nazilli meşhur pidesi tercihlerinden başka lahmacun menüleri de oldukça doyurucudur. Köfte ve kaşar peyniri seven kişiler kiremitte köfte tercih edebilir. Tatlı sevenleri de unutmadık. Yemek sonrası menümüzde bulunan tatlılarımızın tadına bakabilirsiniz. Eğer hafta sonunda güzel bir serpme kahvaltı yapmak isterseniz bahçeli alanımızda sevdiklerinizle en güzel zamanları geçirebilirsiniz.

Leave a comment