Skip to content Skip to footer

Nazilli Pidecisi

Nazilli Pidecisi

Nazilli pidecisi ile en lezzetli pidelerin tadına doyacaksınız. Uzun yıllardır sektörde hizmet veren Mastavra Pide, pide çeşitleri ile müşterilerden tam not almaktadır. Pidelerde kullanılan doğal etler ve sebzeler ile çeşitli etli pideler üretilmektedir. Aydın bölgesine gittiğiniz zaman kesinlikle uğramanız gereken yerlerden bir tanesidir. Farklı pide çeşitleri hijyenik ortamlarda üretilmektedir.

Nazilli Pidecisi
Nazilli Pidecisi

En kaliteli etli pidelerimizi sizler için üretirken vejetaryen ve vegan olan misafirlerimiz için çeşitli pide alternatiflerini sunmaktayız. Aileniz ya da arkadaşlarınız ile gelebileceğiniz pide salonumuzdan karnınız tok ve mutlu bir şekilde ayrılacaksınız. Farklı farklı pidelerimizin yanında ikram ettiğimiz çeşitler ile sizlere zengin bir sofra kurmaktan gurur duymaktayız.

Nazilli Pidecisinin Zengin Pide Menusu

Nazilli pidecisi en tecrübeli ustalar ile çalışarak her damağa hitap eden çeşitli pideler yapmaktadır. Çalışanlar öğle tatilinde pide salonumuza uğrayarak en lezzetli pidelerimizi deneyebilirler. Aynı zamanda aile salonumuz da mevcuttur. Aileniz ile birlikte muhteşem lezzetteki pidelerimizi yiyebilirsiniz.

Salonumuzda tadabileceğiniz pide çeşitleri arasında; kıymalı, kaşarlı, kuşbaşılı, sucuklu, pastırmalı pideler bulunmaktadır. Ayrıca et sevmeyenler için tahinli, yumurtalı-peynirli, ballı-kaymaklı-cevizli pide çeşitlerimiz de yer almaktadır. Özellikle Nazilli bombası diye adlandırdığımız pidemizi yemenizi tavsiye ederiz. İçerisinde bulunan çikolata, muz ve bal ve ceviz ile ağızda enfes bir tat bırakmaktadır. Lahmacun sevenler için en lezzetli lahmacunlarımızı hazırlamaktayız. Pidelerimizin lezzetini sizinle paylaşmak için salonumuza bekleriz.

Mastavra Pide Evlere Servis Hizmeti

Firmamız harikulade ve eşsiz tattaki lezzetlerini sadece mekanda değil aynı zamanda evlere servis hizmeti sunarak da müşterilere tattırmaktadır. Usta eli değen lezzetli pideleri tatmak için sipariş verebilirsiniz. Salonumuza uğrayacak zamanınız yoksa ya da çat kapı misafirleriniz geldiyse bizi arayarak istediğiniz pide çeşidinin siparişini verebilir ve kısa sürede ev adresinize teslim alabilirsiniz.

Aynı zamanda sosyal medyadan da bizi takip ederek pidelerimiz hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Aile ortamı olarak çalıştığımız personelimiz ile en iyi hizmeti sizlere sunmak hedeflerimiz arasındadır. Nazilli pidecisi Mastavra Pide ismi ile Instagram üzerinde bizi takip edebilir ve pide çeşitlerimizi inceleyerek ağız tadınıza uygun siparişi verebilirsiniz. Uygun fiyatlara çok lezzetli pideler yiyebilirsiniz.

Leave a comment