Skip to content Skip to footer

Nazilli Pidesi

Nazilli Pidesi

Nazilli pidesi oldukça meşhurdur. Hem hamuru hem de etiyle mükemmel bir lezzete sahiptir. Meşhur Nazilli pidesini en güzel yapan yerler arasında Mastavra Pide salonumuz yer almaktadır. Pide ustalarımızın hünerli ellerinden ortaya çıkan çeşitler herkesin damak tadına hitap eder. Acılı, acısız, etli, etsiz, küçük ya da büyük olan seçeneklerle doyuma ulaşabilir en güzel anların tadını çıkarabilirsiniz. Yalnız ya da sevdiklerinizle birlikte geçireceğiniz unutulmaz anlar için salonumuzdan yer ayırtabilirsiniz.

Nazilli Pidesi
Nazilli Pidesi

Özel kutlamalar, aktiviteler ve iş yemeklerinde sizler için en güzel masalar ayrılır. Kişi sayınıza göre masa dizaynı ve hazırlanması garsonlarımız tarafından gerçekleştirilir. Geldiğinizde yerinizi alabilir menümüzü inceleyerek sipariş oluşturabilirsiniz. Tercihte bulunduğunuz siparişlerin yanında salata ve közlenmiş sebzeler gelecektir. Seçim yapacağınız içecekle birlikte dumanı üstünde pidelerimiz öncelikle gözünüze hitap edecektir.

Meşhur Nazilli Pidesi

Meşhur Nazilli pidesi farklı çeşitlere sahiptir. Et tercih eden kişiler en taze etlerin lezzetini tadabilir. Eğer et tercih etmeyenlerdenseniz hiç üzülmeyin menümüzde size hitap edecek birçok çeşidi göreceksiniz. Kaşarlı, peynirli, yumurtalı, tahinli pide çeşitlerimiz arasında tercihte bulunabilirsiniz. Kırmızı et yerine beyaz et tercih ediyorsanız tavuk çeşitlerine yönelebilirsiniz. Salonumuzda sadece pide bulunmamaktadır. Kiremitte köfte ya da tavuk da birçok kişinin tercihleri arasındadır.

Nazilli pidesi en güzel ikramlıklarla size sunulur. Karnınız aç olmasa bile gördüğünüz görüntüler ve kokular acıkmanızı sağlar. Temiz ve nezih olan salonumuz oldukça geniştir. İç ya da dış mekan tercihinde bulunarak en güzel yemek aktivitesi içinde olabilirsiniz.

Meşhur Nazilli Pidesi Mastavra’da Yenir

Kaliteli ve konforlu bir mekanda yemek yemeği tercih ediyorsanız Mastavra Pide Salonu tüm beklentilerinizi karşılayacaktır. Klimalı olan iç alanımız hem büyüklerin hem de çocukların güzel vakit geçireceği bölümden oluşur. Yaz akşamlarında bol oksijene sahip olan bahçemiz en güzel görüntüleri size sunar. Geniş yemek çeşitlerimiz çorbadan pideye, lahmacundan tatlıya kadar uzanır. Seçim yapmakta zorlanacağınız bir menüyü size sunuyoruz.

Nazilli pidesi çeşitleri arasında hiç denemediğiniz türler de bulunabilir. Merak ettiğiniz lezzetleri size sunmak için sizleri salonumuza davet ediyoruz ya da hızlı paket servisimizden faydalanabilirsiniz. Sıcacık meşhur pidelerin adresinize kadar iletilmesi tarafımızca mümkündür.

Leave a comment